سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بهترین های وب
 

رئیس موسسه ملی اقیانوس شناسی با اشاره به خطرات وقوع سونامی در کشور گفت: با توجه به تلفاتی که وقوع سونامی در پی خواهد داشت، راه اندازی مرکز هشدار سونامی با همکاری وزارت کشور را در دستور کار قرار دادیم ولی این وزارتخانه توجهی به ایجاد این مرکز ندارد



کد خبر : 06344 تاریخ انتشار : ?? مرداد ????

دکتر وحید چگینی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه مسئله سونامی جدی است و احتمال رخ دادن آن وجود دارد افزود: مرکز ملی اقیانوس شناسی از پنج سال پیش در تلاش است تا مرکز هشدار سونامی را با همکاری وزارت کشور راه اندازی کند.

وی از بی توجهی وزارت کشور در راه اندازی این ایستگاه خبر داد و اظهار داشت: تاکنون چندین درخواست و پروژه تحقیقاتی در این زمینه به وزارت کشور ارسال کردیم ولی تاکنون پاسخی دریافت نکردیم. به نظر می رسد که این وزارتخانه ضرورت ایجاد این ایستگاه را احساس نکرده است.

 

رئیس موسسه ملی اقیانوس شناسی با اشاره به ویژگی های سونامی در ایران یادآور شد: منطقه مکران ناحیه سونامی خیز است و شواهد زیادی در دست داریم که نشان می دهد در سال 1945 امواج سونامی اقیانوس هند به ایران نیز رسیده است. منطقه مکران از "جاسک" شروع می شود و تا کراچی هند ادامه دارد.

 

وی ادامه داد: طبق تحقیقات انجام شده، سونامی در منطقه مکران می تواند امواجی به ارتفاع 12 متر ایجاد کند و پیش بینی می شود که حدود چهار هزار نفر بر اثر زلزله سونامی جان خود را از دهند.

چگینی با تاکید بر اینکه برای راه اندازی این ایستگاه بودجه ای بالغ بر 20 میلیارد تومان مورد نیاز است گفت: این موسسه قادر به تامین این میزان بودجه نیست در حالی که وزارت کشور می تواند با همکاری محققان این موسسه نسبت با ایجاد این ایستگاه اقدام کند.

www.konjkav.com



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 89/5/27 توسط کر بختیاری

سرنوشت حتمی گیک های پرمدعای امروزی

آیا در دنیای امروز با رشد خیره‌کننده فناوری، می‌توان برای همیشه به‌روز بود؟ ادعا نکنید که چنین و چنان هستید، این روزها اگر چند روز، فقط چند روز، گودر نخوانید، از اخبار روی فناوری عقب می‌مانید. همیشه هم به اندازه الان انرژی و وقت ندارید که صرف به‌روز بودن و ور رفتن با گجت‌ها کنید.

پس شاید:

ادامه مطلب...

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 89/5/27 توسط کر بختیاری
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 89/5/27 توسط کر بختیاری

نقش اینترنت در تولید دی اکسید کربن

 

رایانه ها، ابررایانه ها، سرورها و پایگاههای داده ها با مصرف انرژی موجب افزایش دی اکسید کربن اتمسفر می شوند که در این میان اینترنت به تنهایی سالانه یک درصد از کل دی اکسیدکربنی که در اثر فعالیتهای انسانی منتشر می شود را تولید می کند

میلیاردها ماشین محاسباتی همه روزه در تمام دنیا مشغول به کار هستند و با صرف انرژی به تبادل داده ها به روشهای آفلاین (مثل ایجاد پرونده با استفاده از مایکروسافت آفیس) و یا به روش آنلاین (مثل ارسال ایمیل به دوستان یا همکاران) می پردازند.

 

این اطلاعات از طریق پایگاه داده ها و ساختمانهای محل سرورهای صفحات وب مبادله می شوند. تمام این سرورها، ساختمانها و پایگاههای داده ها از انرژی برق استفاده می کنند و این انرژی سالانه مقادیر بسیار زیادی دی اکسید کربن را به اتمسفر وارد می کند.

ادامه مطلب...

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 89/5/27 توسط کر بختیاری
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 89/5/27 توسط کر بختیاری
   1   2   3   4   5      >